Nyhed

Deltag i OECD Forum for due diligence i beklædnings- og fodtøjssektoren 2024 den 21.-22. februar 2024

Bliv klogere på, hvordan du bliver en mere ansvarlig og bæredygtig tekstil-, sko- eller beklædningsvirksomhed, når OECD slår dørene op for det 10. Forum for due diligence i beklædnings- og fodtøjssektoren den 21. og 22. februar 2024.

  • 5. februar 2024
  • Arrangementer
  • Nyhed

Det 10. OECD Forum for due diligence i beklædnings- og fodtøjssektoren finder sted den 21. og 22. februar 2024. Der vil bl.a. være sessioner om sammenhængen mellem ambitiøse klimamålsætninger og due diligence, om indkøberes ansvar for at skabe mere bæredygtige værdikæder, hvordan man tilpasser due diligence til mere cirkulære processer, ny viden om afskovningsrisici mm.

Forummet er i hybridformat med en kombination af digitale og fysiske møder i Paris.

Derudover er der en række virtuelle sidesessioner, hvor bl.a. det danske konsulat i Istanbul i samarbejde med Dansk Industri, 3F og Teknologisk Institut har en session om, hvordan partnerskaber og samarbejde kan styrke arbejdet med ansvarlig virksomhedsadfærd.

Du kan tilmelde dig til forummet på OECD's hjemmeside (engelsk) og læse mere om de spændende sidesessioner på OECD's hjemmeside (engelsk).

Læs mere om OECD’s retningslinjer på vores temaside om ansvarlig virksomhedsadfærd.

 

Kontakt venligst post@ncp-danmark.dk ved eventuelle spørgsmål.