Nyhed

Åben for tilmelding til virtuelle sidesessioner på OECD Forum om due diligence i beklædnings- og fodtøjssektoren 2024

Deltag i det 10. OECD Forum om due diligence i beklædnings- og fodtøjssektoren med din egen virtuelle sidesession. Ansøgningsfrist er den 22. oktober 2023.

  • 29. september 2023
  • Arrangementer
  • Nyhed

Det 10. OECD Forum om due diligence i beklædnings- og fodtøjssektoren er lige om hjørnet, og her er din mulighed for aktivt at deltage i diskussionerne om ansvarlige forsyningskæder i branchen. Forummet er planlagt til at finde sted den 21. og 22. februar 2024 og vil blive suppleret med en række virtuelle sidesessioner, som er fastsat til den 19., 20. og 23. februar 2024.

Sidste år blev der afholdt hele 55 virtuelle sidesessioner, hvor deltagere fra hele verden mødtes online for at drøfte de mest presserende udfordringer og løsninger inden for området. Ansøgningsfristen for at facilitere eller deltage i sessionerne er den 22. oktober 2023.

Da pladserne er begrænsede, opfordrer vi til, at du overvejer at samarbejde med andre organisationer og indsende et fælles forslag hertil. Inden du sender din ansøgning, anbefales det at gennemgå de nødvendige minimumskrav, som også indeholder svar på ofte stillede spørgsmål. Ved at indsende et forslag bekræfter du, at du har forstået og accepteret betingelserne for ansøgningsprocessen, som er beskrevet i minimumskravene.

Organisatorer af de virtuelle sidesessioner vil modtage besked om udvælgelse via e-mail senest den 31. oktober 2023.

For yderligere oplysninger og detaljer om ansøgningsprocessen, besøg venligst OECD's hjemmeside (engelsk).

En direkte tilmeldingsblanket kan ligeledes findes på OECD's hjemmeside (engelsk).

Kontakt venligst post@ncp-danmark.dk ved eventuelle spørgsmål.